Overslaan en ga direct naar de inhoud

Innovatielab

Om telkens tot de mooiste, beste en duurzaamste oplossingen te komen is innovatie en productontwikkeling essentieel in ons gespecialiseerde vakgebied.

In nauwe samenwerking met klanten, kennisorganisaties en leveranciers uit binnen- en buitenland ontwikkelt ons Innovatielab nieuwe producten en toepassingen.

De meest realistische praktijktesten

Ons Innovatielab heeft uitstekende testapparatuur en productiefaciliteiten beschikbaar, zoals poedercoat- en natlakinstallaties, moffelovens en spuitgietapparatuur.

Met deze faciliteiten en onze kennis van de productieprocessen van de klant, ontwikkelen, verbeteren en testen we producten in een realistisch nagebootste productiesituatie.

Snelheid door in-house testen

Als klant heeft u hierdoor sneller betere producten, zonder dat u last heeft van het uitgebreide testwerk rond prototypes.

We gebruiken de meest voorkomende testmethoden uit de betreffende branche, eventueel aangevuld met testmethoden die we zelf wenselijk vinden.

Mondiaal netwerk van leveranciers

Om kwaliteit en korte levertijden te garanderen, werkt Posterama voor haar belangrijkste producten met Europese leveranciers. Daarnaast heeft Posterama voor bepaalde "specials" een uitgebreid, mondiaal netwerk van leveranciers opgebouwd.

Zij leveren specifieke producten en passen deze eventueel op onze specificaties aan. Deze aanpak biedt én gegarandeerde levering én grote mogelijkheden voor productontwikkeling en procesverbetering.

Top experts

Posterama beschikt over een rijke verscheidenheid aan expertise in haar werkgebied. Met name door de verschillende toepassingsgebieden waarvoor onze producten worden gebruikt.

Toch schakelen we, indien noodzakelijk, op deelterreinen experts in. We beschikken over een breed netwerk van specialisten. Dat zijn zowel ervaren praktische deskundigen als ervaren R&D-specialisten op academisch niveau. Denk aan chemici, materiaalkundigen en elektrotechnici.

 

Kwaliteitszorg

Wij staan voor hoge kwaliteit. Om dat te waarborgen beschikken we over een productieomgeving met een geavanceerde klimaatbeheersingsinstallatie.

Zo blijven de temperatuur en de luchtvochtigheid zeer constant en zijn materialen beter te verwerken en minder gevoelig voor bijvoorbeeld rek, krimp en statistische lading.

Om onze kwaliteit te waarborgen, testen wij daarnaast regelmatig onze producten, processen en ingekochte materialen.

Contact & informatie

Heeft u een vraag over één van onze producten of technieken? Of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.