Overslaan en ga direct naar de inhoud

Klantcases

Posterama mag veel gerenommeerde (inter)nationale bedrijven tot haar klantenkring rekenen. We delen graag een aantal van de vele successtory's met u. Om u te tonen wat we met en voor onze klanten hebben gerealiseerd. Businesscases die u de kwaliteit, kennis en kunde van klant en Posterama tonen.

Beter resultaat door service op maat

Training voor Velomotors

Toen Velomotors voor haar high-end modellen wilde overschakelen naar het gebruik van waterdecals, vroeg zij Posterama om assistentie.

Wij trainden de afdelingsleiding in het Competence Center van The Sppot en daarna de medewerkers in de fabriek. Al snel werden honderdduizenden transfers per jaar geplakt zonder noemenswaardige problemen.

Goede voorbereiding is het halve werk!

Door kwaliteit en innovatie

Efficiency voor Accell Group

De NWD watertransfers van Posterama zijn met een gegarandeerde verwerkbaarheid van 3 jaar uniek in de industrie. Maar Accell Nederland ontdekte dat bij de verwerking van dit product nog veel meer geld bespaard kon worden!

Samen gingen we aan de slag. De energiekosten van het drogen liggen nu meer dan 30% lager, de verwerking kost beduidend minder arbeidstijd en de cyclustijd is minimaal 2 uur korter.

Wat een kostenbesparing!

Probleemloos productieproces door naadloos sluitende

Inmould-labels voor VDL Groep

Voor een speciale toepassing werd Posterama door VDL Groep gevraagd om IML-labels te leveren. Het ging om relatief kleine aantallen met een complexe bedrukking op een folie, die beslist UV-bestendig diende te zijn en die goed moest hechten aan een specifieke kunststof.

Dankzij het innovatielab van Posterama werd een speciaal IML-label ontwikkeld. En met de feedback van de ontwikkelaars bij VDL zijn we door gaan ontwikkelen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de labels nu probleemloos met behulp van robots worden verwerkt.

Een mooi voorbeeld van naar perfectie strevende, uitstekende samenwerking.

Combinatie met IML-labeling

Gedrukte elektronica

Flexibele grids maken, kan conventioneel, maar is relatief duur. Zeker voor toepassingen voor eenmalig gebruik of bij inzet voor medische studies. Al enige jaren drukt Posterama geleidende grids die aan hoge functionele eisen moeten voldoen.

In 2022 zijn de eerste functionele elektrode probes via inmouldlabelling geproduceerd. Na een intensief ontwikkeltraject in samenwerking met o.a. spuitgieterij E&VdK is dit een unieke prestatie gebleken!

Perfect resultaat met grote transfers op ongelijke ondergrond

Naadloze decoratie KTM

De duurste modellen van KTM moeten er fantastisch uit zien. Om de onderdelen een betere look te geven dan die van conventionele stickers, besloot KTM om de unieke NWD watertransfers van Posterama in te zetten.

Naadloze perfectie voor ultieme performance wegracers!

Contact & informatie

Heeft u een vraag over één van onze producten of technieken? Of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.