Overslaan en ga direct naar de inhoud

Innovatieve oplossingen

Kunststofindustrie

Posterama biedt verschillende hoogwaardige decoratieve oplossingen om producten van kunststof, carbon of composieten te decoreren.  Afhankelijk van de product- en productie eisen, leveren wij inmould-labels (IML), transfers en stickers.

 

Wij bedrukken niet rechtstreeks het kunststof, maar doen dit via een label of transfer. Het resultaat is kras- en uv-bestendig én de decoratie is niet te verwijderen zonder het product te beschadigen.

IML-labels met hoge technische eisen

IML-labels worden in de spuitgietmal aangebracht waardoor de decoratie geïntegreerd wordt in het kunststofproduct. Posterama past deze techniek toe op relatief kleine producties waarbij strenge kwaliteitseisen gesteld worden. Ook voor functionele toepassingen zoals elektro-luminescente en elektro-geleidende labels.

Transfers op kunststof

Ook kun je producten op kunststof decoreren met transfers. Dit levert ook een duurzame en kwalitatief hoogwaardige resultaat op. Beide decoratietechnieken zijn kras en uv-bestendig en zijn niet te verwijderen zonder het product te beschadigen.

Gegarandeerd werkend

Posterama onderscheidt zich hierin van andere leveranciers: “Wij leveren alleen gegarandeerd werkende labels. Wij zijn de specialist die zich verdiept in de specifieke klantsituatie en op maat een perfect product levert. Wij staan ook open voor orders met hoge technische eisen of kleinere aantallen.”

Onze mogelijkheden

Binnen de kunststofindustrie is in-mould labelling (IML) een techniek met veel toepassingsmogelijkheden. Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden, onder andere aan de hand van samples.

Contact & informatie

Heeft u een vraag over één van onze producten of technieken? Of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.