Overslaan en ga direct naar de inhoud

Zeer eenvoudige verwerking

Droogtransfers

Droogtransfers zijn folieloze producten die als een soort sticker kunnen worden aangebracht. Posterama levert deze droogtransfers onder andere voor het decoreren van speciale uitgaven van de Senseo. Voor Philips zijn deze kleurige droogtransfers, een kostenefficiënter en mooier alternatief dan decoratie door tampondruk.

Producteigenschappen:

  • snel en eenvoudig droog aan te brengen;
  • werkt zonder folie;
  • hoogwaardige uitstraling;
  • niet vervormbaar;
  • ultradun;
  • permanent zelfklevend.

Zeer eenvoudige verwerking

Het aanbrengen van droogtransfers is zeer eenvoudig. Na het verwijderen van het schutpapier wordt op een schone en vetvrije ondergrond de droogtransfer geplakt, aangewreven en ontdaan van de applicatiefolie.

Uniek in de markt

Onze droogtransfer onderscheid zich van andere in de markt. Op verzoek van een klant moest de decoratie voldoen aan de strengste eisen; denk aan bestendigheid tegen hitte, water en chemicaliën.

Een IML-label of watertransfer onder de lak is altijd krasbestendiger, maar onze droogtransfer is een bewezen hoogwaardige decoratie. Ook geschikt voor after market-toepassingen.

Disclaimer: Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat van de transfer op het product. Het eindresultaat is afhankelijk van buiten Posterama's macht liggende factoren. Zie onze algemene voorwaarden.

Contact & informatie

Heeft u een vraag over één van onze producten of technieken? Of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.