Overslaan en ga direct naar de inhoud

Onze visie

Door massa-individualisering groeit de behoefte om producten te onderscheidend te laten zijn en te decoreren. Bij producten die qua vorm, speciale eigenschappen of productietechnieken afwijken van de standaard, biedt Posterama de beste innovatieve decoratieve oplossing.

Met haar inlevingsvermogen en innovatieve slagkracht ontwikkelt Posterama de hoogste kwaliteit voor haar klanten. Zij is een betrouwbare partner, die haar afspraken nakomt. Posterama is betrokken en gelooft dat langdurige relaties met zowel klanten, medewerkers als toeleveranciers garant staan voor het beste resultaat.

Missie

Posterama is op de Europese zeefdrukmarkt, dé voorkeurspartner voor het ontwikkelen en leveren van de beste innovatieve decoratieve oplossing op producten die qua vorm, speciale eigenschappen of productietechnieken afwijken van de standaard. Door proactief mee te denken is Posterama continu vernieuwend bezig.

Posterama is een betrouwbare partner, die streeft naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Betrokkenheid bij klanten, medewerkers en leveranciers is binnen de bedrijfsvoering van Posterama essentieel om én het beste eindproduct te leveren én een langdurige relatie op te bouwen.

Kernwaarden

Wij zijn innovatief, betrouwbaar en betrokken.

 

Contact & informatie

Heeft u een vraag over één van onze producten of technieken? Of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.