Overslaan en ga direct naar de inhoud

Extreem slijtvast

HQ-stickers

De HQ-sticker is een bijzonder hoogwaardig product dat extreem slijtvast is. Het wordt vooral toegepast om onderdelen en producten, na productie te decoreren. Op een manier waarbij de decoratie het product ook beschermt.

Producteigenschappen:

  • extreem slijtvast;
  • geschikt als decoratieve bescherming;
  • hoogwaardige uitstraling;
  • minimale cyclustijd;
  • minder ruimtebeslag in productie door warm verwijderen van stripcoating.

Zeer simpele verwerking

Het aanbrengen van de HQ-sticker is zeer simpel. Na het verwijderen van het schutpapier wordt deze op een schone en vetvrije ondergrond geplakt en aangewreven.

Geschikt voor ongelijke ondergronden

De HQ-sticker wordt vervaardigd van een hoogwaardige folie, die spiegelgedrukt wordt. Vervolgens wordt er een zeer sterke belijming aangebracht. Hierdoor raakt de bedrukking nooit beschadigd en kan de HQ-sticker over ongelijke ondergronden worden aangebracht omdat de sticker niet vervormt. Denk hierbij aan montagegaten en -naden bij samengestelde objecten. Afhankelijke van de ondergrond en de toepasssing zijn specifieke belijmingen mogelijk.

Disclaimer: Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat van de transfer op het product. Het eindresultaat is afhankelijk van buiten Posterama's macht liggende factoren. Zie onze algemene voorwaarden.

Contact & informatie

Heeft u een vraag over één van onze producten of technieken? Of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.