Overslaan en ga direct naar de inhoud

Wij gaan altijd een stap verder

Overige hightech industrie

Voor diverse markten biedt Posterama bijzondere oplossingen door decoratieve en functionele inkten of een combinatie ervan, aan te brengen op een flexibel substraat. Voorbeelden daarvan zijn vellen papier of kunststof, die al dan niet zelfklevend zijn.

Graag gaan wij met onze klanten in gesprek om nieuwe toepassingen te ontwikkelen. Vaak zijn op die manier innovatieve oplossingen ontwikkeld, waarvan sommige zelfs tot patenten hebben geleid.

Maar soms hoeft dé perfecte oplossing helemaal niet zo complex te zijn en is die op een simpele wijze te realiseren.

Bent u op zoek naar een van de volgende decoratieve en/of functionele oplossingen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen? Wij zijn ervan overtuigd dat wij u verder kunnen helpen.

  • Een decoratieve bedrukking op een serie eindproducten waarbij strenge eisen aan de decoratie gesteld worden. Denk daarbij aan de hechting, bestendigheid tegen chemische stoffen, uv-licht, vocht of hitte.
  • Labels of transfers die eveneens echtheidskenmerken moeten bevatten zoals bij bankbiljetten het geval is.
  • Vellen die moeten worden voorzien van één of meerdere functionele lagen (in een patroon of all-over) met een dikte van enkele tot tientallen microns.
  • Labels of transfers die functionele lagen of patronen dienen te krijgen van geleidende en warmte-of lichtgevende inkten.

Contact & informatie

Heeft u een vraag over één van onze producten of technieken? Of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.