Overslaan en ga direct naar de inhoud

Duurzaamheid

Wat kun je nog meer doen om duurzamer te produceren? Naast het verduurzamen van je eigen productieproces, kijk je natuurlijk ook naar de inkoop van uw grondstoffen en halffabricaten.

Uw winst: minder energie en afval en verspilling

Wij kunnen garanderen dat onze transfers hierin een fantastische bijdrage leveren: Wij leveren niet alleen producten af die op een zo duurzaam mogelijke manier geproduceerd zijn: Wij zorgen er ook voor dat deze producten minder energie en verspilling veroorzaken bij de verwerking ervan. Hoe?

  1. Ze blijven minstens 3 jaar bruikbaar, wat minder afval betekent.
  2. Het aanbrengproces is 500% sneller en verbruikt meer dan 50% minder energie.

Lagere energiekosten

Naast voordelen voor het milieu zorgen onze transfers ook voor uitzonderlijke prestaties en aanzienlijk lagere totale “total cost of ownership”. Wat voor effect heeft dat op uw fietsproductie? Lagere energie- en arbeidskosten, kortere productie. Onze NWD watertransfer is op onze beste product op dit vlak. Bekijk de video hiernaast om te zien hoe u met onze NWD watertransfers geld, tijd en energie bespaart.

Wij gaan nog een stap verder

Om de hoge kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceert Posterama al twintig jaar in een volledig geacclimatiseerde omgeving. Hierdoor is het mogelijk om op de snelle, volautomatische persen “gevoelige” producten, zoals water(slide) transfers te drukken met minimale pasverschillen. Zo is mét massaproductie toch een zeer hoge kwaliteit te bereiken.

Draaien op zonne- en windenergie

We investeren op dit moment in vergroening van dit systeem door een compleet nieuwe installatie aan te schaffen. Hierdoor stoppen met verwarming door middel van aardgas en draaien we volledig op basis van wind- en zonne-energie. Bovendien vindt er optimaal hergebruik van energie plaats met behulp van warmtepompen en opslag in een groot koude en een groot warmte buffervat.

Groen, kostenefficiënt & kwalitatief hoogwaardig

Zo kan bijvoorbeeld de warmte uit de warme lucht van de droogovens volledig worden teruggewonnen. Ten behoeve van de productie en voor de verwarming van de kantoren.

Op deze manier bewijst Posterama dat groen, kostenefficiënt en kwalitatief hoogwaardig produceren samengaan.

Contact & informatie

Heeft u een vraag over één van onze producten of technieken? Of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.