Promotieartikelen

Voor salespromotiebureaus en actiemarketingbureaus hebben we populaire promotieartikelen zoals ludieke actieplakplaatjes en tattootransfers voor iedere doelgroep: kids, Oranjefans, personeel. Posterama maakt ook: passende catchy promotionele give-away’s zoals die gebruikt worden in de fastmoving industrie. Bureaus kiezen voor Posterama om de ongekend snelle levering, unieke materialen, bijzondere technieken, ongeëvenaarde kleurechtheid en duurzaamheid.

Posterama onderscheidt zich op meerdere manieren met tattootransfers:

  • de kleurkracht en de duurzaamheid van de transfers. Ze gaan dus beduidend langer mee.
  • de transfers voldoen aan alle strenge (dermatologische) EU-richtlijnen die van toepassing zijn; ook blijkt in de praktijk dat ze geen huidklachten opleveren.
  • Posterama past inkten toe die volledig voldoen aan het cosmeticabesluit.
  • de transfers hebben speciale kwaliteiten zoals bjivoorbeeld gloss-effecten.
  • door handige technische foefjes kunnen we producties, waarvan de specificaties van de verwerking bekend zijn, zo aanleveren dat er bij het sorteren, verpakken en/of bijsluiten vaak aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd worden.

Kortom, ook voor de productie van tattootransfers is Posterama meer dan alleen een perfecte drukker.

Overigens zijn er andere toepassingen denkbaar: dankzij de tattootransfers van Posterama is Henri Toonders bij elk optreden weer “Just like Robbie Williams”. Ook kunnen gebruikers zich met tattootransfers extra versieren als supporter of opdoffen tijdens een avondje stappen.