Klompenindustrie

Vrijwel alle klompen in Nederland hebben een transfer van Posterama. Je zou het niet zeggen, maar klomptransfers zijn bijzondere producten: stevig genoeg om aan te brengen en toch soepel om zonder plooien driedimensionaal vervormd te plakken. Alsof ze erop geverfd zijn. We leveren zelfs digitale klompentransfers; vooral in kleine oplagen!

 • Klompentransfers

  Klompentransfers >

  De standaard klompentransfer van Posterama kenmerkt zich door een unieke combinatie van flexibiliteit, stevigheid, dunheid en verwerkbaarheid. Dit type transfers lijkt zich haast vast te zuigen op de klomp en zit er na het overlakken muurvast op.

  Lees verder »

 • Digitale klompentransfers

  Digitale klompentransfers >

  Speciaal voor onze klanten die klompen en klompjes bestellen als relatiegeschenk, maken we digitale klompentransfers. Op basis van voordrukken (wit en transparant) van dezelfde kwaliteit als de hoogwaardige standaard klompentransfers leveren we binnen 24 of 72 uur digitale klompentransfers in kleine oplagen.

  Lees verder »

 • Huiscollectie klompentransfers

  Huiscollectie klompentransfers

  Mede door de overname van de activiteiten van Zeefdrukkerij Van der Geest is Posterama in staat om uit voorraad een prachtige collectie klompentransfers te leveren: van bloemen en molens tot leeuwen. Delen van de collectie zijn inmiddels echte klassiekers. Binnenkort voegen we moderne ontwerpen toe aan de huiscollectie.