Fietsstickers

Fietsstickers

In de fietsindustrie worden stickers voor tal van doeleinden gebruikt. Posterama maakt ze voor de door u gewenste toepassing. We hebben een bijzondere range aan materialen samengesteld die bij uitstek geschikt zijn voor toepassing op de fiets. Of het nu gaat om duurzaamheid, weersbestendigheid of hechting op bijzondere ondergronden, op basis van de wensen van de klant kiezen we het juiste materiaal, de juiste lijm en maken we de sticker precies waar hij voor bedoeld is.

 • Decoratieve stickers

  Posterama levert stickers voor toepassing op de lak van o.a een fietsframe, of op één van de andere componenten, zoals een kettingkast, achterspatbord of velg. Stickers zijn niet alleen een goedkope decoratie-oplossing, maar ook een flexibele wijze die desgewenst niet-permanent kan zijn. De kwaliteit van het stickermateriaal is bepalend voor de prijs van dit product. Voor bijvoorbeeld een kinderfietsje kan gekozen worden voor een goedkope kwaliteit sticker, terwijl er ook stickermateriaal is dat gegarandeerd vijf tot tien jaar hecht op het frame. Voor de bedrukking is het niet van belang: Posterama gebruikt altijd kwalitatief hoogwaardige, lichtechte, duurzame inkten en lakken.

 • Accustickers

  Accustickers

  Een bijzondere type sticker is de accusticker, die op een decoratieve en duurzame wijze een accu van een elektrische fiets verfraait. Door een stevig, slijt- en krasvast materiaal te kiezen en aan de achterzijde te bedrukken en te voorzien van een sterk hechtende belijming, lijkt de accusticker één geheel te zijn met de accu en is het een fraai visitekaartje.

 • Productinformatiestickers

  Productinformatiestickers

  Stickers worden in de fietsindustrie niet alleen ter decoratie gebruikt, maar ook om bepaalde informatie te geven: DPC-stickers of stickers, stickers die het framemateriaal aangeven, “Made in”-stickers of barcodestickers die onder de topcoating geplaatst kunnen worden.

 • Dealerstickers

  Dealerstickers

  Uiteraard levert Posterama ook balhoofdstickers en spatbordstickers met de naam van de dealer. Hiervoor kan gekozen worden uit diverse materialen, waaronder stickermateriaal dat moeilijk verwijderbaar is of materiaal met speciale decoratieve effecten.