Fietsindustrie

Al meer dan 25 jaar danken we onze sterke positie binnen de Europese fietsindustrie aan een uitzonderlijk complete en in Europa ongeëvenaard range producten: transfers geschikt onder en op de poedercoating, stickers voor decoratieve of beschermingsdoeleinden en hittebestendige, flexibele spuitsjablonen. Alleen al aan transfers leveren we zes verschillende soorten.

Wij laten ons niet beperken door de kleuren van de PMS-waaier, maar drukken elke gewenste (ook in metallics), zodat de kleuren van de sticker of transfer perfect overeenkomen met bijvoorbeeld die van een snelbinder, velg, frame of ander fietsonderdeel.

We zijn onderscheidend door de kleurbetrouwbaarheid, kleurkracht en houdbaarheid van deze producten. We garanderen een shelftime ( zonder kwaliteitsverlies kunnen opslaan en verwerken) van minimaal 2 jaar op alle producten. En dat is uniek in de branche!

 • 3Dtransfers

  3Dtransfers >

  De transfer die je moet zien en voelen: de 3Dtransfer

  Lees verder »

 • HiLo transfers

  HiLo transfers >

  De transfers met de driedimensionale illusie

  Lees verder »

 • Fietsstickers

  Fietsstickers >

  In de fietsindustrie worden stickers voor tal van doeleinden gebruikt. Posterama stickers die voldoen aan de bijzondere eisen op het gebied van duurzaamheid, weersbestendigheid en hechting op bijzondere ondergronden van bepaalde fietsonderdelen.

  Lees verder »

 • Fietsbeschermers

  Fietsbeschermers >

  Instapbeschermers, achtervork- en kettingbeschermers zijn te door Posterama te produceren in verschillende diktes, al dan niet voorzien van bedrukking, in matte of glanzende uitvoering, transparant of in een kleur.

  Lees verder »

 • Fietsproductie ondersteunende producten

  Fietsproductie ondersteunende producten >

  Om het lakken en decoreren van fietsframes te ondersteunen levert Posterama zeer bijzondere producten voor de lakkerij, zoals tapes en spuitsjablonen. Het lakproces van Europese fietsfabrieken vergt vaak zeer specifieke producten. Posterama heeft hierover vanuit een schat aan ervaring bijzondere producten ontwikkeld.

  Lees verder »

 • Fietstransfers

  Fietstransfers >

  Posterama levert een enorme verscheidenheid aan transfers voor de fietsindustrie. Afhankelijk van de toepassing (op of onder de top coating) en de wijze van verwerking (droog aangebracht of met water) kiest u het juiste type transfer.

  Lees verder »