Markten

Voor klanten in onder andere de fiets- en klompenindustrie, de reclamebranche en de hoogwaardige maakindustrie heeft Posterama de mooiste en meest innovatieve oplossingen. Niet voor niets behoren we tot de top in Nederland en voor de fietsindustrie in Europa!

 • Fietsindustrie>

  In de Europese fietsindustrie staat Posterama bekend om de ongebruikelijk grote verscheidenheid aan producten en de hoge kwaliteit. We hebben een sterke positie in: transfers geschikt onder en op de poedercoating, decoratieve of beschermende stickers en hittebestendige, flexibele spuitsjablonen, Alleen al aan transfers leveren we zes verschillende soorten.

  Meer weten »

 • Spuitgieterijen>

  De hoogwaardige spuitgietindustrie vraagt om werkende oplossingen. Dankzij eigen testapparatuur is Posterama in staat die gegarandeerd te leveren.

  Meer weten »

 • Klompenindustrie>

  Vrijwel alle klompen in Nederland worden voorzien van een transfer van Posterama. Je zou het niet zeggen, maar klomptransfers zijn bijzondere producten: stevig genoeg om aan te brengen en toch soepel om zonder plooien driedimensionaal vervormd te plakken. Alsof ze erop geverfd zijn.

  Meer weten »

 • Maakindustrie>

  De hoogwaardige maakindustrie vraagt om maatwerk-oplossingen: van gedrukte schakelingen en bedieningspanelen tot transfers op levensmiddelen en muziekinstrumenten. Aan de hand van de specificaties van het fabricageproces of het eindproduct vinden we samen met de klant een unieke ‘handtekening’.

  Meer weten »

 • Promotieartikelen>

  Voor salespromotiebureaus en actiemarketingbureaus hebben we populaire promotieartikelen zoals give-aways, ludieke actieplakplaatjes en tattootransfers voor iedere doelgroep: kids, Oranjefans, personeel. Bureaus kiezen voor Posterama om de ongekend snelle levering, unieke materialen, bijzondere technieken, ongeëvenaarde kleurechtheid en duurzaamheid.

  Meer weten »