De instapbeschermer met een hoge aaibaarheidsfactor

Sinds jaar en dag maakt Posterama allerlei achtervork- en instapbeschermers. Soms zelfs complete vellen met beschermers waarop ook beschermdelen zitten die de lak niet alleen moeten beschermen tegen een ketting of hak, maar ook tegen schurende rem- of versnellingskabels.

Inmiddels zijn beschermers vervaardigd van hele stevige vinylsoorten, maar ook van zeer dunne. In matte en glanzende versies en bedrukt in tal van kleuren of zeer transparante, waarop alleen een logo subtiel in een van de glans afwijkende vernis gedrukt staat.

Toen MultiCycle ons vroeg om een instapbeschermer met een hoge aaibaarheidsfactor, hebben we wel even moeten nadenken. Uiteindelijk zijn wij in overleg uitgekomen op leer, zeer zacht geitenleer wel te verstaan. Dit soepele materiaal voegt zich zeer fraai naar het frame. Dankzij een zeer sterke belijming blijven ze uitstekend hechten op het frame, hetgeen uiteraard uitvoerig getest is. Daarmee is de geitenlederen instapbeschermer een nieuw product geworden in de toch al niet geringe range aan beschermdelen die Posterama maakt.