De 3Dtransfer: de transfer die je moet zien en voelen

Omdat fietsfabrikanten hun naam op een fraaie manier willen laten uitkomen zijn hydroformed frames de laatste jaren in zwang geraakt, ondanks de hoge eenmalige kosten voor de tooling. Om nu hetzelfde hetzelfde optische effect te bereiken maar dan tegen veel lagere kosten, heeft Posterama de 3Dtransfer ontwikkeld. Deze transfer zit onder de topcoating - volledig slagvast - en heeft eenzelfde 3D-effect als van een hydroformed frame. Naast de kostenvoordelen zijn er ook een aantal andere belangrijke voordelen. De 3Dtransfer kan namelijk eenvoudig voorzien worden van een bedrukking en in tal van vormen vervaardigd worden. Dat levert meer creatieve mogelijkheden op. Bovendien kan de 3Dtransfer ook relatief goedkoop in kleine oplagen geproduceerd worden.