Technisch zeefdrukwerk

Technisch zeefdrukwerk

Onder technisch zeefdrukwerk valt een hele range aan maatwerk-oplossingen die we ontwikkeld hebben voor bedrijven uit de hoogwaardige maakindustrie die een oplossing zochten middels industrieel technisch zeefdrukwerk.

 • Schakelingen

  Schakelingen

  Door zeefdruk bedrukken we ook elektrische schakelingen met grote fijnheid en precisie. Posterama is in staat om schakelingen met geleidende inkten te drukken die aan zeer hoge eisen moeten voldoen, waarbij het percentage uitval zeer laag ligt. 

 • Flexibele panelen

  Flexibele panelen

  In zeefdruk gedrukte kunststof platen worden ook gebruikt voor de behuizingen van apparaten, zoals bijvoorbeeld een koffiezetapparaat, of om, al dan niet in meerdere lagen gelamineerd, de constructie van een eindproduct te vormen, zoals bijvoorbeeld een bril. Posterama weet de goede keuzes te maken als het gaat om het juiste materiaal en de juiste inkten die voldoende hechting hebben, hitte- en vochtbestendig zijn en/of elastisch zijn om goed vervormd te kunnen worden. Dankzij de technische vaardigheden van Posterama wordt deze oplossing vervolgens op de best mogelijke wijze van een bedrukking voorzien.

 • Overig technisch zeefdrukwerk

  Overig technisch zeefdrukwerk

  Onder deze verzamelterm vallen veel verschillende soorten zeefdrukwerk, om producten te decoreren of ze te voorzien van een merknaam of productspecificaties.