Cases

Posterama mag veel gerenommeerde (inter)nationale bedrijven tot haar klantenkring rekenen. We delen graag een aantal van de vele successtories met u. Om u te tonen wat we met en voor onze klanten hebben gerealiseerd. Businesscases die u de kwaliteit, kennis en kunde van klant en Posterama tonen.
 • Fietsindustrie - spuitmallen >

  Posterama heeft hittebestendige spuitsjabloonfolies ontwikkeld, waarmee op efficiënte wijze een fraaie scheiding tussen twee kleuren bereikt kan worden.

  Lees verder »

 • Fietsindustrie - styling >

  Het Tsjechische Bike Fun International, dat onder meer voor de Nederlandse markt fietsen produceert, had een moederfiets ontwikkeld en op de markt gebracht, die echter na verloop van tijd een nieuwe, modernere styling moest krijgen.

  Lees verder »

 • Klomptransfers >

  Tegenwoordig worden bijna alle klompen met transfers gedecoreerd, of het nu gaat om draagklompen of de meer uitbundige toeristenklompen. Dankzij de ontwikkeling van die fraaie transfers is het handmatig beschilderen van klompen uit de mode geraakt. Lees verder >

  Lees verder »

 • Kaastransfers >

  Sinds jaar en dag worden kazen gedecoreerd met zijdevloei-etiketten. Deze werkwijze is relatief goedkoop, maar heeft als nadeel dat in een vroeg stadium de kazen al een merkaanduiding krijgen die meestal taal- en landspecifiek is. Bovendien zijn deze etiketten qua uitstraling niet erg hoogwaardig.

  Lees verder »

 • Fietsindustrie: onzichtbare transfers >

  Voor het aanbrengen van transfers onder de poedercoating van een fiets zijn er grofweg twee systemen in gebruik. Het droge systeem, waarbij altijd iets van een randje van de transfer te zien is, en het natte systeem, waarbij de transfer in water geweekt en daarna aangebracht wordt en dat onzichtbaar hoort te zijn.

  Lees verder »

 • Tattootransfers >

  Robbie Williams look-a-like, Henri Toonders, zet een geweldige act neer mede dankzij de prachtige en niet van de originele tattoos te onderscheiden tattootransfers van Posterama. Deze foto spreekt voor zich …. Meer weten? Neemt u contact op met Posterama.

  Lees verder »

 • Fietsindustrie: 3D in decoratie >

  Eén van de meest veelzijdige decoratieproducten binnen een laksysteem is de 3Dtransfer. Subtiel onder de kleurlak of op de kleurlak onder de topcoating in één of meerdere kleuren.

  Lees verder »

 • Spuitgietindustrie: In-mouldlabels >

  In-mould labelling (IML) is een techniek met vele mogelijkheden. Posterama is de betrouwbare partner waarmee de toepassing gegarandeerd een succes wordt.

  Lees verder »